Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
_Zeleni ured_ ove jeseni u KBC _Sestre milosrdnice_

Zeleni ured ove jeseni u KBC Sestre milosrdnice

Zagreb, 26. rujna 2011.

Ove jeseni motivacijske radionice Zelenog ureda održavaju se za  djelatnike KBC Sestre milosrdnice, Vinogradska cesta 29. Održavanje radionica Zelenog ureda u KBCSM-u počelo je sredinom rujna s ciljem da medicinsko osoblje i svi djelatnici unutar bolničkih prostora započnu s energetski efikasnim ponašanjem. 

više
Učenici iz OŠ Stanovi posjetili EE info centar Zadarske županije

Učenici iz OŠ Stanovi posjetili EE info centar Zadarske županije

Zadar, 24. rujna 2011.

U sklopu obilježavanja Dana Grada Zadra, danas su školarci nižih razreda OŠ Stanovi u Zadru posjetili Solarni edukacijski centar i EE info centar Zadarske županije. Prikazan je edukacijski animirani crtić Misli na sutra za 60 učenika te njihovih razrednika. Nakon projekcije filma razvila se i diskusija prilikom koje se vidjelo njihovo znanje o EE i OIE.

više
Radionica _Korisni EE savjeti_ za nastavnike šibenske OŠ Jurja Dalmatinca

Radionica Korisni EE savjeti za nastavnike šibenske OŠ Jurja Dalmatinca

Šibenik, 23. rujna 2011.

U OŠ Jurja Dalmatinca u Šibeniku danas je održana edukacijsko-motivacijska radionica Korisni EE savjeti o uštedi energije u zgradarstvu za nastavno osoblje ove obrazovne institucije. Koordinatorica projekta za sjevernu Dalmaciju, Jelena Atlić McColgan ukratko je predstavila aktvinosti koje su se provele u Gradu u sklopu SGE projekta te naglasila važnost sustavnog gospodarenja energijom. 

više
 Održan EE info-edu sat u OŠ Jurja Dalmatinca u Šibeniku

Održan EE info-edu sat u OŠ Jurja Dalmatinca u Šibeniku

Šibenik, 23. rujna 2011.

U sklopu Europskog tjedna kretanja, u Šibeniku je za 42 učenika trećih i četvrtih razreda OŠ Jurja Dalmatinca održan info-edu školski sat Misli na sutra. Nakon projekcije filma su učenici pokazali znanje o mjerama energetske efikasnosti koje primjenjuju kod kuće, ali i da su upoznati sa obnovljivim izvorima energije i njenim prednostima. 

više
Druga ISGE radionica za korisnike Brodsko-posavske županije

Druga ISGE radionica za korisnike Brodsko-posavske županije

Slavonski Brod, 22. rujna 2011.

Danas je održana druga radionica za krajnje korisnike ISGE sustava Brodsko-posavske županije. U dvije dosadašnje radionice educirano je ukupno 19 korisnika koji će pratiti potrošnju na 50 objekata u vlasništvu županije. 

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Ne zaboravite izolirati i kutije za rolete te rolete pametno koristiti: spuštanje roleta u noćnim satima zimi spriječit će gubitak topline i do 10%.