Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
Sastanak u KB Split

Sastanak u KB Split

Split, 26. ožujka 2007.

U Kliničkoj bolnici Split danas je održan sastanak na kojem su dogovoreni daljnji koraci vezani uz besplatne energetske preglede zgrade bolnice te je predstavljena detaljna investicijska studija vezana uz racionalizaciju potrošnje energije u energetskom postrojenju KB Split. 

više
Sastanak povjerenstva za gospodarenje energijom u gradu Sisku

Sastanak povjerenstva za gospodarenje energijom u gradu Sisku

Sisak, 22. ožujka 2007.

Danas je u Sisku održan sastanak povjerenstva za praćenje projekta Gospodarenje energijom u gradu Sisku. U suradnji s tvrtkom HEP ESCO razmatrane su daljnje EE mjere na objektima u vlasništvu Grada te projekt rekonstrukcije javne rasvjete grada Siska.

više
Sastanak s gradonačelnicom grada Bjelovara

Sastanak s gradonačelnicom grada Bjelovara

Bjelovar, 15. ožujka 2007.

Održan je sastanak između Đurđe Adlešić, gradonačelnice grada Bjelovara, Zlatka Barila, zamjenika gradonačelnice te pročelnika gradskih ureda i Poslovnog parka Bjelovara i Vlaste Zanki, predstavnice projekta Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj. Na sastanku su dogovoreni detalji oko provedbe projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i popisivanja Pisma namjere.

više
Statistika posjeta internetskim stranicama Projekta

Statistika posjeta internetskim stranicama Projekta

09. ožujka 2007.

Od početka promotivne kampanje i djelovanja besplatne telefonske linije za energetsku efikasnost, do kraja veljače, zabilježeno je oko 30 tisuća posjeta web stranicama Projekta, s prosjekom od oko 900 posjeta dnevno.

više
Pokrenuta izrada priručnika _Korisni savjeti za stanovanje_

Pokrenuta izrada priručnika Korisni savjeti za stanovanje

Rijeka, 08. ožujka 2007.

U Rijeci je održan prvi radni sastanak na kojem je Udruga stanara Primorsko-goranske županije pokrenula projekt izrade priručnika Korisni savjeti za stanovanje. Namjena priručnika je pomoći suvlasnicima stambenih zgrada u rješavanju svakodnevnih problema i potaknuti ih na ulaganje u poboljšanje uvjeta življenja.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • LED žarulje predstavljaju najefikasniju rasvjetu - traju dulje čak i od fluorokompaktnih te imaju dulji radni vijek i manju potrošnju energije.