Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Gradu Šibeniku uručena_ Energetska povelja_

Šibenik, 19. listopada 2010.

U prostorijama Gradske knjižnice “Juraj Šižgorić” svečano je uručena Energetska povelja gradonačelniku Šibenika Anti Županoviću i održana edukacijska radionica Registar. 

više

Tečaj za domare i drugo tehničko osoblje MUP-a

Zagreb, 18. listopada 2010.

U sklopu programa Dovesti svoju kuću u red, u Ministarstvu unutarnjih poslova održao se prvi tečaj pod nazivom Gospodarenje energijom u zgradama (GEZ). 

više

Potpisan Sporazum o suradnji između Ureda za središnju javnu nabavu i HIO programa

Zagreb, 18. listopada 2010.

Ured za središnju javnu nabavu i projektna jedinica Programa Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) - Projekt za poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj koja provodi program Vlade RH - Dovesti svoju kuću u red potpisali su Sporazum o suradnji u sklopu provedbe HIO programa.

više

Održana edukacijsko – motivacijska radionica u Čazmi

Čazma, 14. listopada 2010.

U prostoru Gradske uprave u Čazmi održana je edukacijsko – motivacijska  radionica za Zeleni ured namijenjena zaposlenicima Uprave i Centra za kulturu grada Čazme.

više

Otvoreni EE info ured i EE info galerija Donjeg Miholjca

Donji Miholjac, 14. listopada 2010.

U zgradi Gradske uprave Donjeg Miholjca, Vukovarska ulica 1, otvorena je EE Info galerija a ujedno je otvoren i EE Info ured koji se nalazi u prostorijama Miholjačkog poduzetničkog centra, na adresi Trg Ante Starčevića 1/I.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Prilagodite garderobu godišnjem dobu te ugradite termostate pomoću kojih troškove možete smanjiti do15%! Također, ne zaboravite redovito servisirati i čistiti grijaća tijela!