Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
Sastanak povjerenstva za gospodarenje energijom u gradu Sisku

Sastanak povjerenstva za gospodarenje energijom u gradu Sisku

Sisak, 22. ožujka 2007.

Danas je u Sisku održan sastanak povjerenstva za praćenje projekta Gospodarenje energijom u gradu Sisku. U suradnji s tvrtkom HEP ESCO razmatrane su daljnje EE mjere na objektima u vlasništvu Grada te projekt rekonstrukcije javne rasvjete grada Siska.

više
Sastanak s gradonačelnicom grada Bjelovara

Sastanak s gradonačelnicom grada Bjelovara

Bjelovar, 15. ožujka 2007.

Održan je sastanak između Đurđe Adlešić, gradonačelnice grada Bjelovara, Zlatka Barila, zamjenika gradonačelnice te pročelnika gradskih ureda i Poslovnog parka Bjelovara i Vlaste Zanki, predstavnice projekta Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj. Na sastanku su dogovoreni detalji oko provedbe projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i popisivanja Pisma namjere.

više
Statistika posjeta internetskim stranicama Projekta

Statistika posjeta internetskim stranicama Projekta

09. ožujka 2007.

Od početka promotivne kampanje i djelovanja besplatne telefonske linije za energetsku efikasnost, do kraja veljače, zabilježeno je oko 30 tisuća posjeta web stranicama Projekta, s prosjekom od oko 900 posjeta dnevno.

više
Pokrenuta izrada priručnika _Korisni savjeti za stanovanje_

Pokrenuta izrada priručnika Korisni savjeti za stanovanje

Rijeka, 08. ožujka 2007.

U Rijeci je održan prvi radni sastanak na kojem je Udruga stanara Primorsko-goranske županije pokrenula projekt izrade priručnika Korisni savjeti za stanovanje. Namjena priručnika je pomoći suvlasnicima stambenih zgrada u rješavanju svakodnevnih problema i potaknuti ih na ulaganje u poboljšanje uvjeta življenja.

više
Otvoren EE info kutak u Splitu

Otvoren EE info kutak u Splitu

Split, 07. ožujka 2007.

U Splitu je danas Branko Vukelić, ministar gospodarstva, rada i poduzetništva, otvorio treći EE info kutak u Hrvatskoj. EE info kutak otvoren je u Končarevoj zgradi na adresi Put brodarice 2. Koncept EE info kutka dio je projekta Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj, a omogućuje građanima da na jednom mjestu saznaju kako se ugradnjom i uporabom energetski efikasnih sustava, proizvoda i materijala može uštedjeti, a ujedno stanovati udobnije.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Papir, staklenu i plastičnu ambalažu odlažite u za to predviđena odlagališta.