Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
SGE radionica u Lječilištu Topusko

SGE radionica u Lječilištu Topusko

Topusko, 5. svibnja 2011.

U službenim prostorijama Lječilišta Topusko, održala se SGE radionica o osnivanju registra javnih objekata Sisačko - moslavačke županije. Pedesetak nazočnih ravnatelja i tehničkog osoblja zgrada u vlasništvu Županije, pozdravio je Marijan Belošević, pročelnik UO za obrt malo i srednje poduzetništvo i turizam, koji je ujedno održao i uvod u radionicu.

više

Radionica za odgovorne osobe Ministarstva pravosuđa na području Slavonije

Osijek, 4. svibnja 2011.

U sklopu programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red održana je Uvodna prezentacija za odgovorne osobe pri Ministarstvu pravosuđa RH na području Slavonije. Voditeljica programa Vlade RH dr. sc. Vlasta Zanki predstavila je program uz naglasak na veliki potencijal za uštede koji postoji u Republici Hrvatskoj, a samim time i u cijelom Ministarstvu pravosuđa. Cijelo Ministarstvo pravosuđa aktivno kreće u provođenje mjera energetske efikasnosti kako bi smanjilo visoke troškove za energiju i vodu.

više

ISGE edukacijsko - motivacijska radionica na FESB-u

Split, 4. svibnja 2011.

Na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, održana je ISGE edukacijsko - motivacijska radionica namijenjena članovima EE timova grada Splita, Solina i Omiša. Matija Vajdić, suradnik na projektu - Informacijski sustav za gospodarenje energijom, nazočnima je prezentirao mogućnosti ISGE sustava. Predstavnici UNDP-a su budućim korisnicima također individualno prezentirali primjenu sustava te se za navedene gradove uskoro očekuju ISGE edukacijske radionice za krajnje korisnike. 

više

Zeleni ured na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji

Opatija, 3. svibnja 2011.

Dvije edukacijsko–motivacijske radionice Zelenog ureda održale su se na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. Na prvoj radionici sudjelovali su profesori i asistenti, njih 23-oje, dok je na drugoj radionici sudjelovalo 36 studenata. Na obje radionice sudionici su pokazali dobro znanje o temama koje su predstavljene kao i interes za provođenje mjera energetske efikasnosti na fakultetu i u vlastitim domovima. 

više

ISGE edukacijsko - motivacijska radionica u Solinu

Solin, 2. svibnja 2011.

U Gradskoj vijećnici održana je ISGE edukacijsko - motivacijska radionica za ravnatelje objekata pod vlasništvom grada Solina. Grad Solin aktivno sudjeluje u realizaciji tri projekata sufinanciranih od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti te je na najnovijem natječaju dobio i sufinanciranje za drugu fazu izvedbe projekte zamjene dijela javne rasvjete.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Ugradite regulator tlaka za kućne vodovodne instalacije. Regulacija tlaka je važna za preventivnu zaštitu cjevovoda od pojave puknuća, ali ima učinak i na manju potrošnju vode (od 5 do 15 %).