Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
SGE radionica u Novoj Gradiški

SGE radionica u Novoj Gradiški

Nova Gradiška, 9. travnja 2009.

U sklopu prezentacije o provedbi SGE projekta, održana je radionica o uspostavljanju registra javnih zgrada u vlasništvu Grada Nove Gradiške. Prezentaciju je održao Dragan Kovačević, asistent na EE projektu. Na radionici namijenjenoj ravnateljima i tehničkom osoblju, sudjelovalo je osam predstavnika Grada, gradskih javnih ustanova, učilišta i knjižnice. 

više
 SGE u objektima Starog Grada na Hvaru

SGE u objektima Starog Grada na Hvaru

Stari Grad, 6. travnja 2009.

Danas je u Starom Gradu na Hvaru održana radionica o SGE projektu i sustavnom gospodarenju energijom koju je uvodnim govorom otvorio gradonačelnik Visko Haladić napominjući kako se Stari Grad među prvima uključio u provedbu SGE projekta. Na radionici su sudjelovali predstavnici Grada, Doma kulture, Udruge osoba s invaliditetom otoka Hvara, Doma za starije i nemoćne, čitaonice, muzeja, Gradske knjižnice i dječjeg vrtića. 

više
Edukacijska radionica HIO programa održana u zagrebačkom zatvoru

Edukacijska radionica HIO programa održana u zagrebačkom zatvoru

Zagreb, 1. travnja 2009.

U zatvoru u Zagrebu danas je za djelatnike Ministarstva pravosuđa i Uprave za zatvorski sustav održana edukacijska radionica na kojoj su prezentirane aktivnosti i dogovoreni koraci provedbe programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red. Uprava za zatvorski sustav pokazala je veliki interes za provedbu programa unutar svojih objekata, kako bi se smanjili troškovi za energente i osigurale velike novčane uštede. 

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Isključite grijaće tijelo par minuta prije nego što mislite da će jelo biti gotovo, jer će grijaće tijelo zadržati visoku temperaturu, a hrana će se nastaviti kuhati.