Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
Svečani završetak ISGE edukacije krajnih korisnika Grada Osijeka

Svečani završetak ISGE edukacije krajnih korisnika Grada Osijeka

Osijek, 28. prosinca 2011.

Povodom završetka edukacije krajnjih korisnika ISGE sustava Grada Osijeka, u srijedu je, u prostorijama Gradske galerije Waldinger, održana podjela uvjerenja o uspješno završenoj edukaciji. Tijekom provedbe edukacije, educirano je 49 zaposlenika koji su na 111 javnih objekta Grada Osijeka počele s redovitim praćenjem potrošnje energije.

više
Potpisan sporazum o otvaranju _Edukacijskog centra obnovljive energije_ u Varaždinu

Potpisan sporazum o otvaranju Edukacijskog centra obnovljive energije u Varaždinu

Varaždin, 19. prosinca 2011.

Na kolegiju ravnatelja srednjih škola Varaždinske županije potpisan je tripartitni Sporazum o poslovno tehničkoj suradnji između UNDP-a, Varaždinske županije i Elektrostrojarske škole Varaždin s ciljem otvaranja Edukacijskog centra obnovljive energije u Varaždinu. 

više
U Đurđevcu otvoreni EE info galerija i EE info ured

U Đurđevcu otvoreni EE info galerija i EE info ured

Đurđevac, 15. prosinca 2011.

Danas otvorena EE Info galerija Grada Đurđevca sastoji se od informativno-edukativnih plakata i brošura sa EE savjetima primjenjivim u vlastitom kućanstvu a postavljena je u Domu kulture, na adresi Vladimira Nazora 2, dok se EE Info ured nalazi u zgradi Gradske uprave, Stjepana Radića 1, u sklopu Upravnog odjela za razvoj i pripremu projekata.

više
Završena edukacija krajnjih korisnika ISGE-a u Vinkovcima

Završena edukacija krajnjih korisnika ISGE-a u Vinkovcima

Vinkovci, 15. prosinca 2011.

U prosincu je završena edukacija krajnjih korisnika ISGE sustava Grada Vinkovaca. Kroz tri interaktivne radionice, koje su održane u Poljoprivredno šumarskoj školi u Vinkovcima, educirani su svi članovi vinkovačkog EE tima i krajnji korisnici objekata u vlasništvu i na korištenju Grada Vinkovaca. Educirani korisnici pratit će potrošnju energije u 42 objekta. 

više
_Zeleni ured_ u Carinarnici Split, Ministarstvo financija

Zeleni ured u Carinarnici Split, Ministarstvo financija

Split, 15. prosinca 2011.

Nakon Šibenika, Zeleni ured spustio se malo južnije u Carinarnicu Split gdje je za djelatnike održano šest motivacijskih radionica. Na radionicama je sudjelovalo ukupno 223 djelatnika s ciljem da u svojoj zgradi započnu s energetski efikasnim ponašanjem.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Prije otvaranja vrata hladnjaka, razmislite što vam je potrebno. Ne držite ih otvorena duže nego je potrebno, te provjerite jeste li ih dobro zatvorili odnosno prijanja li dobro brtva na vratima.