Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Centar za rehabilitaciju Josipovac dobio energetski certifikat

Centar za rehabilitaciju Josipovac dobio energetski certifikat

Danas je uručen energetski certifikat Centru za rehabilitaciju JosipovacEnergetski pregledi su provedeni u okviru programa Dovesti svoju kuću u red (HIO).

Asistent na projektu Domagoj Odak je v.d. ravnatelju Miljenku Ljubičiću predao Izvještaj o provedenom energetskom pregledu, te mu detaljnije objasnio značenje energetskog certifikata i ukazao na potencijale mjera povećanja energetske učinkovitosti koje su navedene u Izvještaju, kao i obvezu izlaganja energetskog certifikata za sve zgrade javne namjene. 

Na objektu su uočeni potencijali primjene određenih mjera u svrhu bolje energetske učinkovitosti u Centru. Tako je za  Centar za rehabilitaciju Josipovac navedeno 5 mjera povećanja energetske učinkovitosti s jednostavnim povratnim periodom investicije manjim od 10 godina, za koje je ukupno procijenjena investicija oko 231.000 kn, a procijenjene godišnje uštede oko 42.000 kn/god.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Rezultati HIO programa
  • image
    Do kraja 10.2011. godine, “mjere bez investiranja” osigurale su uštede od 5.650.000 kn (oko 2 milijuna kn godišnje) u okviru ukupno realiziranih ušteda u iznosu od 21.300.000 kn.
Najava događanja