Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Predavanje o EE u Kaznionici Požega

Predavanje o EE u Kaznionici Požega

U Kaznionici Požega danas su održana tri predavanja u sklopu projekta E-Seap (European – Sustainable Energy Award for Prisons), koji ima za cilj povećati svijest o potrošnji energije u zatvorskom sustavu i zajednici u kojoj se on nalazi. Asistenti na programu Vlade RH Dovesti svoju kuću u red održali su uvodno predavanje na kojem je sudjelovalo ukupno 35 korisnika i 12 zaposlenika kaznionice.

Projekt E-SEAP financiran je od strane Europske komisije kroz program Intelligent Energy Europe, a osnovni cilj je promicanje energetske efikasnosti zatvora i kaznionica u Europi. U projekt je uključeno 7 zemalja, a provedbu projekta u Republici Hrvatskoj provodi Fakultet strojarstva i brodogradnje. Treba naglasiti da će se edukacija zaposlenika i korisnika nastaviti, a daljnju edukaciju će provoditi profesori Fakulteta strojarstva i brodogradnje te stručnjaci iz područja energetske efikasnosti.

 

 

 

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Rezultati HIO programa
  • image
    Do kraja 10.2011. godine, “mjere bez investiranja” osigurale su uštede od 5.650.000 kn (oko 2 milijuna kn godišnje) u okviru ukupno realiziranih ušteda u iznosu od 21.300.000 kn.
Najava događanja