Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Radionice Zeleni ured u Carinarnici Pula

Radionice _Zeleni ured_ u Carinarnici Pula

U Carinarnici Pula održane su četiri radionice Zelenog ureda za sve djelatnike. Na radionicama je sudjelovalo ukupno 150 sudionika s ciljem da se energetski efikasno ponašanje što više primjenjuje i u njihovoj instituciji. Koncept Zelenog ureda odlično je prihvaćen među djelatnicima Carinarnice Pule.

Naljepnice s EE porukama već su nas dočekale zalijepljene na svim mjestima neposredne potrošnje. Njihova je uloga da podsjećaju djelatnike na gašenje rasvjete, računala, obostrani ispis, zatvaranje slavina, ne rasipanje energije i isključivanje svih električnih uređaja.

Energetski efikasno ponašanje prepoznato je kao dobar način za postizanje ušteda, a promjena navika nužnost u postizanju željenih ciljeva. Na kraju radionice polaznici su dobili potvrde o odslušanoj radionici Zelenog ureda te platnene vrećice za kupovinu. 

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Rezultati HIO programa
  • image
    Do kraja 10.2011. godine, “mjere bez investiranja” osigurale su uštede od 5.650.000 kn (oko 2 milijuna kn godišnje) u okviru ukupno realiziranih ušteda u iznosu od 21.300.000 kn.
Najava događanja