Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Rekordan odaziv ravnatelja unutar Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi

Rekordan odaziv ravnatelja unutar Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi

Nastavno na potpisano Pismo namjere između Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi (MZSS) i Programa Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP), Projektni ured UNDP-a danas je održao radionicu za ravnatelje unutar MZSS-a, na kojoj je predstavljen program Vlade RH Dovesti svoju kuću u red (HIO), s ciljem povećanja energetske efikasnosti u objektima u nadležnosti Ministarstva.

Na radionici je sudjelovao do sad rekordan broj sudionika - više od 160 ravnatelja institucija za socijalnu skrb i bolnica iz cijele Hrvatske odazvao se pozivu da istraže mogućnosti smanjenja potrošnje energije u svojim objektima, a samim tim i smanjenja troškova.

Inače, Pismo namjere između MZSS-a i UNDP-a o provedbi programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red su 12. siječnja 2009. godine potpisali ministar Darko Milinović i stalni predstavnik UNDP-a u Hrvatskoj Yuri Afanasiev.  


Prezentacije 

HEP - ESCO d.o.o.

Ivan Raguzin, MINGORP

Nada Marđetko Škoro, MZOPUG

Vlasta Zanki, UNDP


image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Rezultati HIO programa
  • image
    Do kraja 10.2011. godine, “mjere bez investiranja” osigurale su uštede od 5.650.000 kn (oko 2 milijuna kn godišnje) u okviru ukupno realiziranih ušteda u iznosu od 21.300.000 kn.
Najava događanja