Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

U Osijeku održan 13. GEZ tečaj

U Osijeku održan 13. GEZ tečaj

U sklopu programa Dovesti svoju kuću u red održan je 13. po redu tečaj Gospodarenje energijom u zgradama (GEZ) za tehničko osoblje zaposleno unutar Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Sudionici Tečaja bili su zadovoljni dobivenim informacijama za koje su izjavili da će im koristiti u svakodnevnom radu.

Tečaj GEZ je prvenstveno namijenjen osoblju zgrada koje je direktno uključeno u tehničko održavanje zgrada (domari i drugo tehničko osoblje). Svrha Tečaja je osposobljavanje polaznika za kvalitetno provođenje mjera energetske efikasnosti i pruža dovoljno znanja iz područja primjene energetske efikasnosti u zgradarstvu.

Osobe koje su odslušale Tečaj osposobljene su za samostalno procjenjivanje stanja svojih zgrada sa stajališta energetske efikasnosti i korištenje stečenog znanja u predlaganju mjera i/ili poboljšanju stanja svojih zgrada. 

 
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Rezultati HIO programa
  • image
    Do kraja 10.2011. godine, “mjere bez investiranja” osigurale su uštede od 5.650.000 kn (oko 2 milijuna kn godišnje) u okviru ukupno realiziranih ušteda u iznosu od 21.300.000 kn.
Najava događanja