Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Zeleni ured još uvijek u KBC Sestre milosrdnice

_Zeleni ured_ još uvijek u KBC _Sestre milosrdnice_

Motivacijske radionice Zelenog ureda i dalje se održavaju za djelatnike Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice, Vinogradska cesta 29. Održavanje radionica Zelenog ureda u KBCSM-u započelo je 15. rujna s ciljem da medicinsko osoblje i svi djelatnici unutar bolničkih prostorija započnu s energetski efikasnim ponašanjem. Do sada su u KBCSM-u održane 44 radionice na kojima je sudjelovalo 1319 djelatnika. 

Obzirom da se u bolnicama troši mnogo energije, uštede su moguće već i primjenom besplatnih EE mjera. Na lokaciju Vinogradska uskoro stižu i naljepnice za neposredna mjesta potrošnje energije i vode, koje svojom jednostavnom porukom podsjećaju na energetski efikasno ponašanje. Sudionici radionica pokazali su veliki interes za provođenje mjera energetske efikasnosti, a posebno su se razveselili platnenim vrećicama za kupovinu.

 

 
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Rezultati HIO programa
  • image
    Do kraja 10.2011. godine, “mjere bez investiranja” osigurale su uštede od 5.650.000 kn (oko 2 milijuna kn godišnje) u okviru ukupno realiziranih ušteda u iznosu od 21.300.000 kn.
Najava događanja