Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Zeleni ured u akciji u KBC „Sestre milosrdnice“

_Zeleni ured_ u akciji u KBC „Sestre milosrdnice“

Motivacijske radionice Zelenog ureda održavaju se već dva i pol mjeseca za djelatnike Kliničkog bolničkog centra „Sestre milosrdnice“, Vinogradska cesta 29. S održavanjem radionica Zelenog ureda u KBCSM-u započelo se 15. rujna, s ciljem da medicinsko osoblje i svi djelatnici unutar bolničkih prostorija započnu s energetski efikasnim ponašanjem. Do sada je u KBCSM-u održano 28 radionica na kojima je sudjelovalo 898 djelatnika. Obzirom da se u bolnicama troši mnogo energije, uštede su moguće primjenom već i besplatnih EE mjera.

Upravo je na besplatnim EE mjerama do sada ostvareno 4,1 mil. kuna na lokaciji Vinogradska 29. Ovakav rezultat dobar je motiv svim djelatnicima za postizanje novih ušteda svojim energetski efikasnim ponašanjem. Očekuju nas još brojne radionice na lokaciji Vinogradska zbog velikog broj djelatnika. Sudionici radionica su pokazali veliki interes za provođenje mjera energetske efikasnosti, a posebno su se razveselili platnenim vrećicama za kupovinu. 

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Rezultati HIO programa
  • image
    Do kraja 10.2011. godine, “mjere bez investiranja” osigurale su uštede od 5.650.000 kn (oko 2 milijuna kn godišnje) u okviru ukupno realiziranih ušteda u iznosu od 21.300.000 kn.
Najava događanja