Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
_Zeleni ured_ u akciji u KBC „Sestre milosrdnice“

Zeleni ured u akciji u KBC „Sestre milosrdnice“

Zagreb, 30. studenog 2011.

Motivacijske radionice Zelenog ureda održavaju se već dva i pol mjeseca za djelatnike Kliničkog bolničkog centra „Sestre milosrdnice“, Vinogradska cesta 29. S održavanjem radionica Zelenog ureda u KBCSM-u započelo se 15. rujna, a do sada je održano 28 radionica na kojima je sudjelovalo 898 djelatnika.

više
_Zeleni ured_ već dva mjeseca u KBC _Sestre milosrdnice_

Zeleni ured već dva mjeseca u KBC Sestre milosrdnice

Zagreb, 27. listopada 2011.

Motivacijske radionice Zelenog ureda održavaju se već dva mjeseca za djelatnike Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice, Vinogradska cesta 29. Do sada je u KBCSM-u održano 20 radionica na kojima je sudjelovalo 703 djelatnika. Obzirom da se u bolnicama troši mnogo energije, uštede su moguće primjenom već i besplatnih EE mjera. 

više
Hrvatski predsjednik je pettisućiti polaznik radionice _Zeleni ured_

Hrvatski predsjednik je pettisućiti polaznik radionice Zeleni ured

Zagreb, 17. studenog 2011.

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović sa svojim suradnicima nazočio je radionici Zelenog ureda, koju su za Ured Predsjednika po treći put organizirali stručnjaci za energetsku efikasnost Programa Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP). Predsjednik je pettisućiti javni djelatnik koji je sudjelovao u takvoj radionici, a tijekom radionice su mu za tri zgrade u sklopu Ureda Predsjednika uručeni i energetski certifikati kojima se ocjenjuje energetska efikasnost zgrada.

više
Obilježena 3. godišnjica programa Vlade RH _Dovesti svoju kuću u red_

Obilježena 3. godišnjica programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red

Valbandon, 10. i 11. studenog 2011.

U Edukacijskom centru MUP-a u Valbandonu, održan je radni skup povodom treće godišnjice programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red (HIO). Na godišnjici su se okupili EE timovi ministarstava i predstavnici institucija te su im predstavljeni rezultati aktivnosti i ostvarene uštede. 

više
Tečaj za ISGE II traje još ovaj tjedan

Tečaj za ISGE II traje još ovaj tjedan

Zagreb, 24. listopada 2011.

Još ovaj tjedan se održava Tečaj za ISGE II koji ima za cilj uspostavu sustavnog gospodarenja energijom u objektima u nadležnosti Republike Hrvatske. Sudionici tečaja čuli su nešto više o zakonodavnim okvirima vezanim uz energetsku učinkovitost, energetskim pregledima i energetskom certificiranju zgrada. 

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Rezultati HIO programa
  • image
    Do kraja 10.2011. godine, “mjere bez investiranja” osigurale su uštede od 5.650.000 kn (oko 2 milijuna kn godišnje) u okviru ukupno realiziranih ušteda u iznosu od 21.300.000 kn.
Najava događanja