Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Obilježena 2. godišnjica programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red

Lepoglava, 10. studenog 2010.

Edukativnim izletom te razmjenom iskustava u Lepoglavi obilježena je 2. godišnjica provođenja HIO programa. Tijekom provedbe Programa, aktivno se uključilo svih 16 ministarstava te su ovom prigodom prezentirani postignute rezultate.

više

UN poručuje Hrvatskoj: „Ne zanemarimo nikoga“

Petrinja, 22. listopada 2010.

Projekt Poticanje energetske efikasnosti predstavio se na projektnom sajmu ovogodišnje proslave Dana Ujedinjenih naroda. Događaj kojem je prisustvovalo oko 250 gostiju iz Vlade, diplomatske zajednice i širokog kruga UN-ovih partnera otvorio je Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović.

više

Tečaj za domare i drugo tehničko osoblje MUP-a

Zagreb, 18. listopada 2010.

U sklopu programa Dovesti svoju kuću u red, u Ministarstvu unutarnjih poslova održao se prvi tečaj pod nazivom Gospodarenje energijom u zgradama (GEZ). 

više

Potpisan Sporazum o suradnji između Ureda za središnju javnu nabavu i HIO programa

Zagreb, 18. listopada 2010.

Ured za središnju javnu nabavu i projektna jedinica Programa Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) - Projekt za poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj koja provodi program Vlade RH - Dovesti svoju kuću u red potpisali su Sporazum o suradnji u sklopu provedbe HIO programa.

više

Druga radionica za voditelje Zelenog ureda u MINGORP-u

Zagreb, 6. listopada 2010.

U Ministarstvu gospodarstava, rada i poduzetništva održana je druga po redu edukacijska radionica za voditelje Zelenog ureda, a u sklopu provedbe programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Rezultati HIO programa
  • image
    Do kraja 10.2011. godine, “mjere bez investiranja” osigurale su uštede od 5.650.000 kn (oko 2 milijuna kn godišnje) u okviru ukupno realiziranih ušteda u iznosu od 21.300.000 kn.
Najava događanja