Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
Energetski pregled i certifikat za Dom za PBOO Sveta Nedjelja

Energetski pregled i certifikat za Dom za PBOO Sveta Nedjelja

Nedešćina, 15. ožujka 2013.

U okviru HIO programa je na Domu za psihički bolesne odrasle osobe Sveta Nedjelja proveden energetski pregled, izrađen izvještaj o provedenom pregledu te izdan energetski certifikat. Izvještaj i energetski certifikat je ravnateljici Doma Bruni Licul predala i prezentirala asistentica HIO programa Tanja Sablić.

više
Pet energetskih certifikata za Odgojni dom Ivanec

Pet energetskih certifikata za Odgojni dom Ivanec

Ivanec, 14. ožujka 2013.

U okviru HIO programa za zgrade Odgojnog doma u Ivancu proveden je energetski pregled, izrađen Izvještaj o provedenom energetskom pregledu te izdano pet energetskih certifikata. Sve navedeno danas je uručeno ravnatelju Doma Saši Bezuhu.

više
Splitski Dom za odgoj djece i mladeži dobio energetske certifikate

Splitski Dom za odgoj djece i mladeži dobio energetske certifikate

Split, 14. ožujka 2013.

Na zgradama Doma za odgoj djece i mladeži u Splitu je okviru HIO programa proveden energetski pregled te su izdana tri energetska certifikata. Za Dom je predloženo više mjera povećanja energetske efikasnosti, od kojih je posebno zanimljivo njih 8 s jednostavnim povratnim periodom investicije manjim od 7 godina.

 

više
Energetski pregled i energetski certifikati za CZOO _Juraj Bonači_

Energetski pregled i energetski certifikati za CZOO Juraj Bonači

Split, 14. ožujka 2013.

Ravnateljici Centra za obrazovanje Juraj Bonači Esmeraldi Sunko i suradniku u odgoju Draženu Juriću, asistent na HIO programu Domagoj Odak danas je predao i predstavio Izvještaj o provedenom energetskom pregledu i energetske certifikate za zgrade stacionara i škole u sklopu Centra.

više
Predavanje o EE u Kaznionici Požega

Predavanje o EE u Kaznionici Požega

Požega, 14. ožujka 2013.

Asistenti HIO programa danas su u sklopu projekta E-Seap (European – Sustainable Energy Award for Prisons) u Kaznionici Požega održali uvodno predavanje za korisnike i zaposlenike kaznionice. Predavanja imaju za cilj povećati svijest o potrošnji energije u zatvorskom sustavu i zajednici u kojoj se on nalazi. 

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Rezultati HIO programa
  • image
    Do kraja 10.2011. godine, “mjere bez investiranja” osigurale su uštede od 5.650.000 kn (oko 2 milijuna kn godišnje) u okviru ukupno realiziranih ušteda u iznosu od 21.300.000 kn.
Najava događanja