Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
Predavanje o EE u Kaznionici Požega

Predavanje o EE u Kaznionici Požega

Požega, 14. ožujka 2013.

Asistenti HIO programa danas su u sklopu projekta E-Seap (European – Sustainable Energy Award for Prisons) u Kaznionici Požega održali uvodno predavanje za korisnike i zaposlenike kaznionice. Predavanja imaju za cilj povećati svijest o potrošnji energije u zatvorskom sustavu i zajednici u kojoj se on nalazi. 

više
CR _Mir_ u Rudinama dobio 8 energetskih certifikata

CR Mir u Rudinama dobio 8 energetskih certifikata

Rudine, 8. ožujka 2013.

U prostorijama Centra za rehabilitaciju Mir u Rudinama je ravnatelju Centra Borislavu Maričiću predan Izvještaj o provedenom energetskom pregledu te 8 energetskih certifikata za zgrade Centra. Energetskim pregledom identificirano je 6 mjera povećanja energetske učinkovitosti s povratnim periodom investicije kraćim od 8 godina. 

više
Dječji dom Zagreb dobio energetske certifikate

Dječji dom Zagreb dobio energetske certifikate

Zagreb, 7. ožujka 2013.

U prostorijama Dječjeg doma Zagreb danas su ravnateljici Doma predani Izvještaji o provedenom energetskom pregledu i energetski certifikati za zgrade podružnica doma "Laduč" i "A.G. Matoš". U izvještajima su navedene 22 mjere povećanja energetske učinkovitosti s jednostavnim povratnim periodom investicije manjim od 10 godina.

više
HZMO se uključio u HIO program

HZMO se uključio u HIO program

Zagreb, 18. siječnja 2013.

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO) i UNDP, potpisali su danas Pismo namjere kojim se HZMO i službeno uključio u program Vlade RH Dovesti svoju kuću u red (HIO). Pismo namjere potpisali su Srećko Vuković, ravnatelj HZMO-a i Goran Čačić, voditelj projekta Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj.

više
Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu se uključio u HIO program

Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu se uključio u HIO program

Zagreb, 18. prosinca 2012.

Danas je potpisano Pismo namjere s Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu kojim se Zavod aktivno uključuje u provođenje HIO programa.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Rezultati HIO programa
  • image
    Do kraja 10.2011. godine, “mjere bez investiranja” osigurale su uštede od 5.650.000 kn (oko 2 milijuna kn godišnje) u okviru ukupno realiziranih ušteda u iznosu od 21.300.000 kn.
Najava događanja