Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Prezentirana energetska studija Doma za odgoj djece I. B. Mažuranić u Lovranu

Lovran, 13. srpnja 2010.

U Domu za odgoj djece Ivana Brlić Mažuranić, ustanovi Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, održana je prezentacija energetske studije u kojoj je obrađena mogućnost uvođenja solarnog sustava za pripremu potrošne tople vode te zamjena postojećeg energenta lož ulja s ukapljenim naftnim plinom (UNP).

više

Zeleni ured stigao u Ministarstvo kulture

Zagreb, 13. srpnja 2010.

Edukacijsko–motivacijske radionice Zelenog ureda stigle su i u Ministarstvo kulture. Obzirom na broj zaposlenih djelatnika u užem djelu ministarstva dogovoreno je održavanje šest radionica namijenjenih svim djelatnicima.

više

Djelatnici MRRŠVG-a prošli kroz edukaciju Zelenog ureda

Zagreb, 8. srpnja 2010.

Završio je ciklus edukacijskih radionica Zeleni ured za djelatnike Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva. 

više
HIO i SGE prezentirani na _ZUKE_ konferenciji

HIO i SGE prezentirani na ZUKE konferenciji

Zagreb, 30. lipnja 2010.

U kino dvorani Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva u Zagrebu održana je Konfrencija o Zakonu o učinkovitom korištenju energije u neposrednoj potrošnji (NN 152/2008) i dosadašnjim aktivnostima na području energetske učinkovitosti u RH. 

više
HIO Program prezentiran rektoratu Osiječkog sveučilišta

HIO Program prezentiran rektoratu Osiječkog sveučilišta

Osijek, 29. lipnja 2010.

U prostorima Rektorata Svučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku održan je inicijalni sastanak s prorektorom za razvoj i suradnju s gospodarstvom prof.dr.sc. Rudolfom Emeretom i Anđelkom Klaić, dipl. oec., voditeljicom Službe za financije, poslovne odnose, investicije i izgradnju.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Rezultati HIO programa
  • image
    Do kraja 10.2011. godine, “mjere bez investiranja” osigurale su uštede od 5.650.000 kn (oko 2 milijuna kn godišnje) u okviru ukupno realiziranih ušteda u iznosu od 21.300.000 kn.
Najava događanja