Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

EE info centar grada Kutine

/assets/images/post/post_b01d10b6-1f18-4865-baea-f38fc9249b9d/list/thumb/EE info centar Kutina.jpgU okviru provedbe aktivnosti nacionalnog projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama, Grad Kutina je u suradnji sa tvrtkom SF klima, grijanje d.o.o. i tvrtkama-partnerima EE projekta za građane otvorio Info centar energetske efikasnosti Kutina.

EE info centar nalazio se na adresi Tržna 8, u zgradi kutinske Gradske tržnice, te bio namijenjen je besplatnom savjetovanju o mogućnostima primjene energetski efikasnih proizvoda i sustava u kućanstvima te su u njemu izloženi modeli EE proizvoda uz pripadajuće informativne brošure. U njemu su bili prikazani primjeri solarnih sustava, fotonaponske elektrane kao i modeli odnosno informacije o energetski efikasnim građevinskim materijalima, podovima, krovištima, prozorima, rasvjeti te ostaloj EE opremi.

EE info centar Grada Kutine trenutno je u fazi preseljenja na novu lokaciju, a do tad se građani mogu za savjetovanje obratiti u tvrtci SF klima na adresi Antuna Mihanovića 25 ili na broj mobitela 098/730-650.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Umjesto plastičnih, počnite koristiti biorazgradive ili platnene vrećice. Ne zaboravite ih ponijeti sa sobom pri odlasku u kupnju!
  • image EE info centar Kutina