Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

EE info centar grada Ludbrega

/assets/images/post/post_b2075cf1-375b-43ef-bb3d-da36d685fbc3/list/thumb/ludbreg2.JPGU okviru provedbe aktivnosti nacionalnog projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama, Grad Ludbreg je u suradnji sa tvrtkom Energy PLUS d.o.o. i tvrtkama-partnerima EE projekta za građane otvorio Info centar energetske efikasnosti grada Ludbrega.

EE info centar nalazi se u sklopu informativno edukacijskog centra tvrtke Energy PLUS, na adresi Koprivnička 19, 42230 Ludbreg, a namijenjen je besplatnom savjetovanju o mogućnostima primjene energetski efikasnih proizvoda i sustava u kućanstvima te su u njemu izloženi modeli EE proizvoda uz pripadajuće informativne brošure. Prikazani su primjeri solarnih sustava, fotonaponske elektrane kao i modeli odnosno informacije o energetski efikasnim građevinskim materijalima, podovima, krovištima, prozorima te ostaloj EE opremi.

Energetski savjetnici info centra tu su kako bi Vas informirali o konkretnim mjerama koje je moguće primjeniti u svom domu, uredu odnosno građevinskom objektu kako biste trošili manje energije, uštedjeli novac te proizveli manje emisije CO2 u atmosferu.

U info centru je također moguće dobiti i sve potrebne informacije i izračune o LED rasvjeti, s obzirom da je poduzeće Energy PLUS proizvođač iste.

EE info centar je otvoren od ponedjeljka do petka u radnom vremenu od 07-15h, a savjetovanje je moguće dogovoriti i u alternativno vrijeme, pozivom na telefonski broj 042/404-005.

 

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Vegetacija posađena na sjevernoj strani kuće osigurava zaklon od hladnih sjevernih vjetrova.
EE info centar grada Ludbrega