Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

EE info centar grada Preloga

/assets/images/post/156/list/thumb/EE info centar Prelog.jpgU okviru provedbe aktivnosti nacionalnog projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama, Grad Prelog je u suradnji sa tvrtkom Energosistemi d.o.o. i tvrtkama-partnerima EE projekta za građane otvorio Info centar energetske efikasnosti Prelog.

EE info centar nalazi se na adresi Donja 37, Cirkovljan, Prelog, a namijenjen je besplatnom savjetovanju građana o mogućnostima primjene energetski efikasnih proizvoda i sustava u kućanstvima te su osim materijala korištenih za njegovu adaptaciju u njemu izloženi modeli EE proizvoda uz pripadajuće informativne brošure. Posebno je važno istaknuti da je ovo prvi centar u Hrvatskoj koji posjeduje osoblje i opremu za infracrvenu termografiju kojom se lociraju mjesta na kojima se vrši gubitak energije.

Energetski savjetnici info centra tu su kako bi Vas informirali o konkretnim mjerama koje je moguće primjeniti u svom domu, uredu odnosno građevinskom objektu kako biste trošili manje energije, uštedjeli novac te proizveli manje emisije CO2 u atmosferu.

EE info centar je otvoren utorkom od 08-14h i četvrtkom 12-18h, a savjetovanje je moguće dogovoriti i u alternativno vrijeme, pozivom na telefonski broj 040/641-061.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Punjači za mobitele, osobna računala i digitalne kamere troše energiju i kad su odvojeni od uređaja, a zbog zagrijavanja predstavljaju i rizik od požara. Kad se ne koriste, treba ih isključiti iz utičnica!