Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

U Senju otvoren EE info ured

U Senju otvoren EE info ured

U  prostorijama Gradske uprave Grada Senja, Obala dr. Franje Tuđmana 1, danas je otvoren EE info ured. Ured je otvoren za besplatno savjetovanje građana o mjerama energetske efikasnosti srijedom od 7:30 do 10 sati, odnosno uz prethodnu najavu na broj telefona 053 881 162. 

“EE info ured će građanima moći dati informacije o aktivnostima Grada na provođenju SGE projekta te ih educirati o mjerama koje mogu primijeniti u vlastitim domaćinstvima s ciljem poboljšanja energetske efikasnosti, odnosno smanjenja režijskih troškova. Na taj način i građani će doprinijeti smanjenju emisija štetnih plinova u atmosferu. Ovom prilikom pozivam građane grada Senja da posjete EE info ured i potraže savjet od certificirane energetske savjetnice Jelene Nekić, te ujedno prepoznaju važnost i prednosti energetske efikasnosti kojom poboljšavamo uvjete življenja“, rekla je Jelena Atlić McColgan voditeljica projekata EE u zgradarstvu.

Okupljene na svečanom otvaranju pozdravili su i dogradonačelnik Senja dr. Miroslav Prpić i voditeljica EE info ureda, Jelena Nekić, koji su naglasili važnost SGE projekta za Grad te istakli podršku koju Razvojna Agencija Senj pruža pri provođenju projekta.

 

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE 

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Kod montaže klimatizacijskog uređaja, vanjsku jedinicu po mogućnosti montirajte na sjeverni dio kuće, a cijevi koje spajaju vanjsku i unutarnju jedinicu adekvatno izolirajte.