Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
ISGE radionica za krajnje korisnike Grada Splita

ISGE radionica za krajnje korisnike Grada Splita

Split, 10. lipnja 2011.

Na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu danas je održana druga u nizu edukacijskih radionica za primjenu Informacijskog sustava za gospodarenje energijom (ISGE) za krajnje korisnike objekata Grada Splita na kojoj je sudjelovalo 11 predstavnika objekata. Također, održan je i interaktivni dio radionice na kojoj su sudionici sami unosili u ISGE podatke iz donesenih računa. 

više
ISGE radionica za krajnje korisnike u Gradu Komiži

ISGE radionica za krajnje korisnike u Gradu Komiži

Komiža, 9. lipnja 2011.

Danas je u prostorijama gradske knjižnice održana ISGE edukacijska radionica za krajnje korisnike koji će za objekte Grada Komiže prvo mjesečno, a zatim i tjedno unositi račune za utrošene energente. Grad Komiža ima sveukupno sedam objekata u ISGE sustavu. Na radionici su prisustvovale tri odogovorne osobe koje će unositi podatke. 

više
ISGE radionica u Gradu Visu

ISGE radionica u Gradu Visu

Vis, 9. lipnja 2011.

Danas je u prostorijama Dječjeg vrtića  održana ISGE edukacijska radionica za krajnje korisnike koji će za objekte Grada Visa prvo na mjesečnoj a zatim i tjednoj bazi unositi račune za korištene energente. Grad Vis ima ukupno 10 objekata u ISGE sustavu. Na radionici su prisustvovale tri odgovorne osobe koje će unositi podatke.  

više
U OBŽ održana pretposljednja ISGE radionica

U OBŽ održana pretposljednja ISGE radionica

Osijek, 9. lipnja 2011.

U Agenciji za razvoj Osječko-baranjske županije, u četvrtak je održana pretposljednja ISGE radionica namijenjena edukaciji krajnjih korisnika. Radionicu je otvorila Ivana Čandrlić-Dankoš, članica EE tima Županije, a tehnički dio održao je Dragan Kovačević, zajedno sa asistentima Anitom Đuran i Milanom Panićem. Na radionici je prisustvovalo 13 korisnika koji će retroaktivno unijeti račune za cijelu 2011. za sve energente, a od 10. lipnja započet će i redovito pratiti, očitavati i unositi redovnu potrošnju svojih objekata na tjednoj bazi. 

više
Prva edukacija u nizu za korisnike ŠKŽ i Grada Šibenika

Prva edukacija u nizu za korisnike ŠKŽ i Grada Šibenika

Šibenik, 9. lipnja 2011.

Danas je u OŠ Jurja Dalmatinca u Šibeniku počela edukacija krajnjih korisnika Grada Šibenika i Šibensko-kninske županije za korištenje novog Informacijskog sustava za gospodarenje energijom (ISGE). Ovaj tip radionica se održava u manjim skupinama jer nam je želja kvalitetno educirati tehničko osoblje za praćenje potrošnje energenata u njihovim objektima. Riječ je o unosu mjesečne i tjedne potrošnje, što je i cilj SGE projekta kako bi se redovito provodila kontrola potrošnje.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Kod kuhanja koristite minimalnu potrebnu snagu. Kad voda proključa, smanjite snagu grijaće ploče na najnižu moguću da zadržite ključanje. S većom snagom nećete postići brže kuhanje već će samo voda brže ispariti.