Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
Otvoren EE Info ured za građanstvo u Komiži

Otvoren EE Info ured za građanstvo u Komiži

Komiža, 9. lipnja 2011.

U prostorijama Gradske uprave, Hrvatskih mučenika 9, službeno  je otvoren EE info ured namijenjene informiranju i educiranju građana Komiže o energetskoj efikasnosti. "Grad Komiža se aktivno uključio u provedbu SGE projekta u svim objektima u vlasništvu ili pod upravljanjem Gradske uprave, kako bi vlastitom aktivnošću pružio pozitivan primjer svojim građanima i poslovnim subjektima te ih motivirao da i sami počnu efikasno koristiti energiju čime će zasigurno ostvariti uštede na vlastitim računima za energente.“, rekla je u pozdravnom govoru Tonka Ivčević, gradonačelnica Komiže.

više
Otvorena EE Info galerija za građane Šibensko–kninske županije

Otvorena EE Info galerija za građane Šibensko–kninske županije

Šibenik, 9. lipnja 2011.

U zgradi Županije danas je otvorena EE info galerija namijenjena educiranju građana o energetskoj efikasnosti. Šibensko-kninska županija se aktivno uključila u provedbu SGE projekta u svih 35 objekata u vlasništvu ili pod upravljanjem Županijske uprave, kako bi vlastitom aktivnošću pružila pozitivan primjer svojim građanima i poslovnim subjektima da i sami počnu efikasno koristiti energiju.

više
U Trogiru otvoreni EE info ured i EE info galerija

U Trogiru otvoreni EE info ured i EE info galerija

Trogir, 8. lipnja 2011.

U prostorijama Trogir holdinga danas su službeno otvoreni EE info galerija i EE info ured, koji će građanima biti dostupni radnim danom od 8-15 sati. Grad Trogir se aktivno uključio u provedbu SGE projekta u svim objektima u vlasništvu ili pod upravljanjem Gradske uprave, kako bi vlastitom aktivnošću pružio pozitivan primjer svojim građanima i poslovnim subjektima te ih motivirao da i sami počnu efikasno koristiti energiju.

više
Zagrebački holding pristupio SGE projektu

Zagrebački holding pristupio SGE projektu

Zagreb, 8. lipnja 2011.

Predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga d.o.o., Ivo Čović potpisao je 5. lipnja Pismo namjere čime je Zagrebački holding d.o.o. službeno pristupio projektu Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama. Nakon prvih rezultata, ZG holding će postupno uključivati sve podružnice u SGE projekt te time integrirati sustavno gospodarenje energijom u cjelokupno poslovanje.     

više
U Splitu održana prva u nizu ISGE edukacijskih radionica

U Splitu održana prva u nizu ISGE edukacijskih radionica

Split, 7. lipnja 2011.

Danas je u Splitu održana prva u nizu edukacijskih radionica za primjenu ISGE-a za krajnje korisnike ISGE sustava Grada Splita. Na radionici je sudjelovalo osam predstavnika gradskih ustanova. Sljedeća radionica je zakazana za 10. lipnja. Kako bi se mogla analizirati godišnja potrošnja energije na razini gradskih objekata sudionici radionice educirani su za unos računa za energente u ISGE sustav.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Umjesto plastičnih, počnite koristiti biorazgradive ili platnene vrećice. Ne zaboravite ih ponijeti sa sobom pri odlasku u kupnju!