Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

ISGE radionica u Solinu

Solin, 2. ožujka 2010.

U Solinu je danas održana ISGE prezantacija vezana uz tjedna očitanja potrošnje energenata. Prezentaciju je uvodnim riječima otvorio gradonačelnik Grada Solina Blaženko Boban, koji je ukazao na važnost provođenja SGE projekta u Gradu.  Na edukacijskoj radionici, koju je održao dr.sc. Sandro Nižetić, voditelj  projekta EE u zgradarstvu za područje Dalmacije, sudjelovalo je 14 predstavnika institucija koje djeluju u Solinu.

više

Održana radionica Zeleni ured u Koprivničko – križevačkoj županiji

Koprivnica, 2. ožujka 2010.

Radionicom za voditelje Zelenog ureda, održanoj u Koprivnici, u Koprivničko -križevačkoj županiji postavljaju se temelji za provođenje aktivnosti Zelenog ureda u institucijama odnosno objektima u vlasništvu Koprivničko - križevačke  županije. Cilj radionice je predstavljanje koncepta uvođenja principa Zelenog ureda u poslovanje jedinica lokalne i regionalne samouprave s ciljem kontinuiranog poboljšanja energetske efikasnosti, smanjenja potrošnje uredskog materijala i svih ostalih resursa te smanjenja otpada nastalog uredskim aktivnostima.

više

Prva motivacijsko-edukacijska radionica Zeleni ured za zaposlenike državne uprave

Zagreb, 2. ožujka 2010.

U Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva (MINGORP), danas je, u sklopu provede programa Dovesti svoju kuću u red, održana prva motivacijsko-edukacijska radionica Zeleni ured namijenjena djelatnicima državne uprave. Prva radionica održana je za djelatnike MINGORP-a. 

više

Varaždinska županija postavlja temelje za poslovanje kao Zeleni ured

Varaždin, 25. veljače 2010.

Radionicom za voditelje Zelenog ureda, održanoj danas u Varaždinu, u Varaždinskoj županiji postavljaju se temelji za provođenje aktivnosti Zelenog ureda u institucijama odnosno objektima u vlasništvu Varaždinske županije. Radionicu, koja je dio provedbe projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama Republike Hrvatske (SGE projekt), održala je Jelena Kremenjaš, voditeljica Zelenog ureda

više

Radionica Zeleni ured u gradu Čakovcu

Čakovec, 24. veljače 2010.

Radionicom za voditelje Zelenog ureda, održanoj u prostoru Međimurske regionalne energetske agencije (MENEA), postavljaju se temelji za provođenje aktivnosti Zelenog ureda u institucijama odnosno objektima u vlasništvu grada Čakovca. Cilj radionice je predstavljanje koncepta uvođenja principa Zelenog ureda u poslovanje jedinica lokalne i regionalne samouprave s ciljem kontinuiranog poboljšanja energetske efikasnosti, smanjenja potrošnje uredskog materijala i svih ostalih resursa te smanjenja otpada nastalog uredskim aktivnostima.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Tuširajte se umjesto kupanja u kadi jer ćete na taj način potrošiti i do 50% manje energije i vode.