Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
Projekt _Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj_ na Sajmu nekretnina

Projekt Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj na Sajmu nekretnina

Zagreb, 14. i 15. travnja 2007.

U Boćarskom domu održan je drugi po redu Hrvatski sajam nekretnina i prateće industrije u organizaciji CentarNekretnina.net. Na Sajmu se predstavilo 33 izlagača, među kojima je sudjelovao i projekt Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj.

više
Razrada koncepta animiranog filma za djecu

Razrada koncepta animiranog filma za djecu

10. travnja 2007.

Projekt Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj pokrenuo je postupak razrade koncepta animiranog filma namijenjenog djeci školskog uzrasta s osnovnim ciljem poticanja najmlađe generacije na aktivan odnos prema učinkovitom korištenju energije u vlastitom domu i svakodnevnom okruženju kroz zabavan i poučan pristup.

više
Toplifikacija Gline na biomasu

Toplifikacija Gline na biomasu

Sisak, 26. ožujka 2007.

U okviru svoja dva projekta, projekta Socijalnog i gospodarskog oporavka područja od posebne državne skrbi - Banovina Kordun, te projekta Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj, UNDP je  organizirao prezentaciju s temom toplifikacije Gline na biomasu u suradnji sa Sisačko-moslavačkom županijom i Gradom Glina.

više
Statistika posjeta internetskim stranicama Projekta

Statistika posjeta internetskim stranicama Projekta

09. ožujka 2007.

Od početka promotivne kampanje i djelovanja besplatne telefonske linije za energetsku efikasnost, do kraja veljače, zabilježeno je oko 30 tisuća posjeta web stranicama Projekta, s prosjekom od oko 900 posjeta dnevno.

više
Pokrenuta izrada priručnika _Korisni savjeti za stanovanje_

Pokrenuta izrada priručnika Korisni savjeti za stanovanje

Rijeka, 08. ožujka 2007.

U Rijeci je održan prvi radni sastanak na kojem je Udruga stanara Primorsko-goranske županije pokrenula projekt izrade priručnika Korisni savjeti za stanovanje. Namjena priručnika je pomoći suvlasnicima stambenih zgrada u rješavanju svakodnevnih problema i potaknuti ih na ulaganje u poboljšanje uvjeta življenja.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Kupujte veća pakiranja proizvoda koje redovito koristite. Za proizvodnju jedne boce od 1,5 l potroši se manje energije nego za 3 boce od 0,5 l. Također, proizvodi se i manje otpada.