Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Gradu Šibeniku uručena_ Energetska povelja_

U prostorijama Gradske knjižnice “Juraj Šižgorić” svečano je uručena Energetska povelja gradonačelniku Šibenika Anti Županoviću i održana edukacijska radionica Registar. Koordinatorica projekata EE u zgradarstvu, Jelena Atlić McColgan, ovom je prilikom predstavila projekt SGE i očekivane rezultate nakon uspješne provedbe Projekta u Gradu.

Predstavljeni su članovi EE tima, koji su se aktivno uključili u diskusiju nakon odrađenog tehničkog dijela radionice, kojeg je prezentirala asistentica na projektu, Lana Hudetz. Radionica Registar je namijenjena ravnateljima i tehničkom osoblju objekata u vlasništvu Grada. Pojašnjena je potreba za kontrolom potrošnje energije, metodologija uspostave Registra i korištenja jedinstvenog Informacijskog sustava za gospodarenje energijom.

Radionici je prisustvovalo 11 predstavnika gradskih ustanova. Ambiciozan EE tim i podrška gradonačelnika, dobar su pokazatelj za uspješnu suradnju između Grada Šibenika i UNDP-a. 

 
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Štedne žarulje opasan su otpad stoga je potrebno njima pažljivo rukovati i odlagati ih na za to predviđena odlagališta.