Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Održana ISGE edukacija za nove članove EE tima Split

Održana ISGE edukacija za nove članove EE tima Split

Danas je u Splitu održana ISGE edukacija za odgovornu osobu Splitsko-dalmatinske županije za objekte iz područja zdravstva, dok je 20. siječnja održana osnovna ISGE edukacija za dva nova člana EE tima Grada Splita. 

Obzirom na mali broj sudionika, edukacija je održana za svakog člana EE tima ponaosob. Članovi EE tima educirani su za osnovno korištenje ISGE sustava, a njihova je edukacija bila iznimno važna jer oni u svom svakodnevnom radu izravno komuniciraju sa krajnjim korisnicima objekata.

U uvodnom dijelu doc.dr.sc. Sandro Nižetić, voditelj SGE projekta za područje Dalmacije pojasnio je smisao ISGE sustava te koristi od njegove primjene, dok je u drugom dijelu radionice Ivan Jurčević, voditelj tima za područje Dalmacije, demonstrirao konkretne mogućnosti ISGE sustava. Također, prisutni su samostalno unosili račune za energente uz asistenciju predstavnika SGE projekta. 

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Ugradite programibilne termostatske ventile koji reguliraju temperaturu prostorije na način da upravljaju protokom ogrjevnog medija.