Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Održana ISGE radionica za EE tim Grada Zadra

Održana  ISGE radionica za EE tim Grada Zadra

Danas je u prostorijama Info centra za energetsku efikasnost održana osnovna ISGE radionica za EE tim Grada Zadra.

Radionici su prisustvovale dvije članice zadarskog EE tima, Žana Klarić, voditeljica odsjeka za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost iz Upravnog odjela za graditeljstvo i zaštitu okoliša Grada Zadra, a ujedno i voditeljica EE tima, te Ana Bajlo, također iz odsjeka za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost iz Upravnog odjela za graditeljstvo i zaštitu okoliša Grada Zadra.

Na interaktivnoj radionici educirane su kako unositi mjesečne račune i tjedna očitanja za dvije zgrade gradske uprave, ali su im i pokazane sve funkcionalnosti Sustava.

Radionicu su održali Lana Hudetz, asistentica na projektu, i Tomislav Gracin, tehnički asistent. Nakon radionice uslijedio je radni sastank na kojem im je Jelena Atlić McColgan, koordinatorica SGE projekta, ukazala na provedene aktivnosti u Gradu Zadru i naredne planove na provedbi SGE projekta.

 
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Toplinski mostovi su područja u ovojnici zgrade kroz koje je toplinski tok povećan radi promjene materijala, debljine ili geometrije građevnog dijela (spojevi konstrukcija, rubne obrade i sl.).