Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Održana peta ISGE radionica za računovodstvo i tehničko osoblje Grada Zadra

Održana peta ISGE radionica za računovodstvo i tehničko osoblje Grada Zadra

Danas je u prostorijama OŠ Bartula Kašića održana peta u nizu ISGE radionica za krajnje korisnike Grada Zadra. Radionica je bila namijenjena korisnicima osnovnih škola kojima je osnivač Grad Zadar, a prisustvovalo joj je devet sudionika.

Uspostavljen je registar zgrada za sve obrazovne institucije Grada. Educirano osoblje će unositi mjesečnu potrošnju za 11 osnovnih škola, a tehničko osoblje će pratiti tu potrošnju na tjednoj razini.

Uvodnu riječ je održala Žana Klarić, voditeljica odsjeka za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost iz Upravnog odjela za graditeljstvo i zaštitu okoliša grada Zadra, a ujedno i voditeljica EE tima koja je prisutnima pojasnila važnost provedbe SGE projekta na području Grada kao i njihove dužnosti po ZUKE-u.

Nakon toga je Lana Hudetz, asistentica na projektu, prisutnima pojasnila funkcionalnosti ISGE sustava i sve njegove prednosti te je zajedno sa Marinom Zubčić, tehničkom asistenticom, održala interaktivni dio radionice, u kojem su prisutni unosili mjesečne račune i tjedna očitanja. 

 
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Instalacijom jednozonske regulacije sustava grijanja moguće je postići uštede od oko 30%, dok je instalacijom višezonske termičke regulacije moguće postići i do 40% ušteda.