Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

U Bjelovaru održana ISGE radionica za krajnje korisnike

U Bjelovaru održana ISGE radionica za krajnje korisnike

U Poslovnom parku Bjelovar održana je ISGE radionica za krajnje korisnike objekata u vlasništvu Grada Bjelovara. Radionici je prisustvovalo 12 osoba koje će na gradskim objektima pratiti potrošnju i unositi podatke u ISGE.

Radionicu je organizirao EE ured Grada Bjelovara, a edukaciju su proveli tehnički asistenti UNDP-a, Miljenko Vuković i Ivica Loncman. Željko Roksandić, voditelj EE ureda pozdravio je sve prisutne, nakon čega je Miljenko Vuković održao prezentaciju o SGE projektu i ulozi ISGE sustava u provođenju aktivnosti sustavnog gospodarenja energijom na objektima u vlasništvu Grada.

Zatim je uslijedio praktični dio na kojem je svatko za svoj prethodno pripremljen objekt upisao par računa za sve energente koji se koriste na objektu. U provođenju praktičnog dijela radionice pomogli su voditelj EE ureda Željko Roksandić i tehnički asistent UNDP za Bjelovarsko-bilogorsku županiju, Ivica Loncman.

Nakon provedene edukacije održan je sastanak s voditeljem EE ureda na kojem su se definirale aktivnosti koje slijede nakon radionice s ciljem kompletiranja registra gradskih objekata i uvođenja prakse redovitog praćenja potrošnje za sve objekte u vlasništvu Grada Bjelovara.

 

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • U prostorima u kojima se ne boravi, poput hodnika, garaže ili vrta, postavite rasvjetu sa ugrađenim senzorima pokreta, koji će se brinuti da rasvjeta bude uključena samo kada je potrebna.