Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

ISGE radionica u Bjelovaru

Bjelovar, 21. svibnja 2010.

U Bjelovaru je održana ISGE radionica za tehničko osoblje objekata u vlasništvu Bjelovarsko-bilogorske županije. Radionica je održana u informatičkoj učionici bjelovarske gimnazije. Na radionici je bilo prisutno tridesetak domara i tehničkog osoblja, a radionicu je vodio predstavnik EE projekta Marin Mastilica. 

više

ISGE radionica u Vukovarsko-srijemskoj županiji

Vinkovci, 17. svibnja 2010.

U Velikoj vjiećnici u Vinkovcima 64 osobe prisustvovale su ISGE radoinici za kontakt osobe na objektima u vlasništvu Vukovarsko-srijemske županije. Radionicu je otvorio zamjenik župana, g. Željko Cirba. UNDP su predstavljali Tena Benaković i Mia Dragović, a na radionici je osim tehničkog dijela bilo govora i o mogućim uštedama te promicanju energetske efikasnosti u županijskim školama i vrtićima.

više

ISGE radionice u Osječko-baranjskoj županiji

Osijek, 12. svibnja 2010.

Na Ekomskom fakultetu u Osijeku održane su ISGE  radionice za kontakt osobe koje već tri mjeseca prate potrošnju energije na svim objektima u vlasništvu županije. Na radionici je predstavljen Informacijski sustav za gospodarenje energijom te su objašnjene osnove za njegovo korištenje. Stotinjak osoba prošlo je radionicu i time su uspostavljene osnove za početak praćenja potrošnje energije u 360 županijskih objekata. 

više

Tehnička ISGE radionica u Biogradu n/M

Biograd n/M, 7. svibnja 2010.

Danas je u Gradu Biogradu n/M održana tehnička ISGE radionica za domare i tehničko osoblje objekata u vlasništvu Grada. Na radionici se detaljno objasnilo kako unositi mjesečnu potrošnju u ISGE, nastavno na uvide u mjesečne račune. Već duže vrijeme Grad unosi tjedna očitanja svih mjernih mjesta u objektima, a na ovaj način će se stvoriti uvjeti da se u narednom razdoblju utvrde uštede energije koje su se ostvarile prvenstveno uspostavom Ureda za gospodarenje energijom i podizanjem svijesti zaposlenih u institucijama. 

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Godišnje proizvodimo cca 367 kg otpada po stanovniku, od čega se 4 kg odnosi na električni i elektronički otpad.