Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
 Prezentacija HIO programa u MVPEI-u

Prezentacija HIO programa u MVPEI-u

Zagreb, 2. lipnja 2009.

U prostorijama Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija (MVPEI) održana je prezentacija programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red (HIO), za ravnatelje i tehničko osoblje Ministarstva. Prisutni su se upoznali  s narednim korakom unutar Programa, odnosno prikupljanjem podataka o objektima te njihovo unošenje u ISGE sustav. Na radionici je sudjelovalo dvadesetak predstavnika Ministarstva.

više
 HIO radionica za Ministarstvo financija u Splitu

HIO radionica za Ministarstvo financija u Splitu

Split, 2. lipnja 2009.

U sklopu programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red (HIO), u Splitu je održana edukacijska radionica za tehničko osoblje Ministarstva financija za područje Dalmacije. Prisutnima je predstavljen sljedeći korak Programa, odnosno prikupljanje podataka o objektima (konstrukcijskih, podatak o KGH sustavu, potrošnji energije) te njihovo unošenje u ISGE. Radionicu, na kojoj je sudjelovalo dvadesetak predstavnika Ministarstva, održao je dr.sc. Sandro Nižetić, voditelj EE projekata za područje Dalmacije. 

 

više
Tjedna mjerenja u Varaždinskoj županiji

Tjedna mjerenja u Varaždinskoj županiji

Varaždin, 1. lipnja 2009.

Danas je u sklopu SGE projekta, EE ured Varaždinske županije započeo s dnevnim (tjednim) očitanjima potrošnje svih energenata u objekatima u vlasništvu Varaždinske županije. Očitanja se unose u ISGE, računalnu aplikaciju koja omogućuje kontinuirano unošenje i nadzor nad podacima o potrošnji svih vrsta energenata i vode. Također, i Grad Varaždinske Toplice započeo je s upisom dnevnih (tjednih) očitanja u ISGE za zgradu Gradskog poglavarstva i vrtić Tratinčica. 

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Izolirajte cijevi tople vode koje prolaze kroz negrijane prostore. Cijev koja vodi od kotla do spremnika s toplom vodom treba biti izolirana, kao i spremnik vode.