Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Edukacijska radionica u Gradu Biogradu na Moru

Danas je u prostorijama Gradske uprave Grada Biograda n/M održana edukacijska radionica za osoblje objekata u vlasništvu Grada. 

više

ISGE edukacijska radionica za zaposlenike Grada Nina

Nin, 11. lipnja 2010.

Edukacijska radionica za osoblje objekata u vlasništvu Grada Nina, održana je simbolično na Svjetski dan zaštite okoliša, u prostorijama OŠ Petra Zoranića, Nin. Zaposlenicima Grada Nina, prezentirane su mjere i prijedlozi kako svoju kuću učiniti energetski efikasnom, na koji način uštedjeti na režijskim troškovima. Jelena Atlić McColgan, voditeljica projekata EE u zgradarstvu, pored mjera i niza savjeta za gospodarenje energijom u zgradarstvu, predstavila je i trenutačni status Grada Nina u provođenju projekta SGE.

više

ISGE radionica u Bjelovaru

Bjelovar, 21. svibnja 2010.

U Bjelovaru je održana ISGE radionica za tehničko osoblje objekata u vlasništvu Bjelovarsko-bilogorske županije. Radionica je održana u informatičkoj učionici bjelovarske gimnazije. Na radionici je bilo prisutno tridesetak domara i tehničkog osoblja, a radionicu je vodio predstavnik EE projekta Marin Mastilica. 

više

ISGE radionica u Vukovarsko-srijemskoj županiji

Vinkovci, 17. svibnja 2010.

U Velikoj vjiećnici u Vinkovcima 64 osobe prisustvovale su ISGE radoinici za kontakt osobe na objektima u vlasništvu Vukovarsko-srijemske županije. Radionicu je otvorio zamjenik župana, g. Željko Cirba. UNDP su predstavljali Tena Benaković i Mia Dragović, a na radionici je osim tehničkog dijela bilo govora i o mogućim uštedama te promicanju energetske efikasnosti u županijskim školama i vrtićima.

više

ISGE radionice u Osječko-baranjskoj županiji

Osijek, 12. svibnja 2010.

Na Ekomskom fakultetu u Osijeku održane su ISGE  radionice za kontakt osobe koje već tri mjeseca prate potrošnju energije na svim objektima u vlasništvu županije. Na radionici je predstavljen Informacijski sustav za gospodarenje energijom te su objašnjene osnove za njegovo korištenje. Stotinjak osoba prošlo je radionicu i time su uspostavljene osnove za početak praćenja potrošnje energije u 360 županijskih objekata. 

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Koristite manje papira i kad je god to moguće koristite reciklirani papir. Ispis pisačem, fotokopiranje i faksiranje troše energiju. Češće koristite elektroničku poštu - brže je, jeftinije i zdravije za okoliš.