Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

HIO radionice za ministarstva u Istočnoj Hrvatskoj

Osijek, 21. i 22. svibnja 2009.

U Osijeku je održana edukacijska radionica unutar programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red (HIO), za tehničko osoblje Ministarstva financija, Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi te Ministarstva unutarnjih poslova, za područje Istočne Hrvatske. Prisutni su upoznati s narednim korakom unutar Programa, a taj je prikupljanje podataka o objektima te njihovo unošenje u Informacijski sustav gospodarenja energijom - ISGE. Na radionici je sudjelovalo pedesetak predstavnika ministarstava. 

više
Uručenje _Energetske povelje_ i radionica o registru zgrada u Gradu Hvaru

Uručenje Energetske povelje i radionica o registru zgrada u Gradu Hvaru

Hvar, 21. svibnja 2009.

U sklopu prezentacije o provedbi SGE projekta, održana je radionica o uspostavljanje registra javnih zgrada u vlasništvu Grada Hvara. Tom prigodom je gradonačelniku Grada Hvara Pjerinu Bebiću dr. sc. Sandro Nižetić, voditelj EE projekata u zgradarstvu u Dalmaciji uručio primjerak Energetske povelje

više
Radionica o registru zgrada u Gradu Varaždinu

Radionica o registru zgrada u Gradu Varaždinu

Varaždin, 11. svibnja 2009.

U sklopu prezentacije o provedbi SGE projekta, održana je radionica o uspostavljanju registra javnih zgrada u vlasništvu Grada Varaždina, namijenjena ravnateljima i domarima. Prezentaciju SGE projekta održao je Mladen Antolić, voditelj projekata EE u zgradarstvu, dok je u drugom dijelu asistent SGE projekta Velimir Krha prezentirao obrasce za registar zgrada te ISGE sustav. 

više
HIO program u Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi

HIO program u Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi

Zagreb, 7. svibnja 2009.

Nastavno na potpisano Pismo namjere između Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi i UNDP-a, danas je za tehničko osoblje Ministarstva na području Zagrebačke županije održana edukacijska radionica u sklopu programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red. Prisutni su bili upoznati s narednim koracima provedbe Programa, a taj je prikupljanje podataka o objektima (konstrukcijskih, podatak o KGH sustavu, potrošnji energije) te njihovo unošenje u Informacijski sustav za gospodarenje energijom (ISGE). Na radionici je sudjelovalo 85 predstavnika Ministarstva. 

više
EE projekt predstavljen na Energetskoj konferenciji u Labinu

EE projekt predstavljen na Energetskoj konferenciji u Labinu

Labin, 7. svibnja, 2009.

U sklopu labinske Energetske konferencije GreenBuilding PLUS, Goran Čačić, voditelj projekta za energetske preglede i ISGE sustav danas je predstavio EE projekt. "Grad Labin orijentiran je prema energetici pa tako s EE projektom ima odličnu suradnju, što pokazuju podaci provedbe SGE projekta", naglasio je gradonačelnik Labina Tulio Demetlika. Konferenciju GreenBuilding PLUS organizirali su gradska tvrtka Labin 2000 d.o.o. u suradnji sa Istarskom regionalnom energetskom agencijom u osnivanju i Energetskim institutom Hrvoje Požar. 

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • S obzirom na način rada, voda koju zagrijava dizalica topline može postići temperature 40-55 °C, stoga se uglavnom izvodi u kombinaciji s podnim grijanjem.