Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
Održana ISGE radionica za korisnike Grada Raba

Održana ISGE radionica za korisnike Grada Raba

25. travnja 2013.

Danas je održana ISGE radionica za krajnje korisnike sustava za građevine u vlasništvu Grada Raba. Tom prilikom educirano je 6 korisnika koji će pratiti mjesečnu i tjednu potrošnju na 6 objekata. Korisnici su donijeli i kopije računa za energente od 2007. godine koji još nisu uneseni u sustav, kako bi ih asistenti SGE projekta unijeli u ISGE. 

više
Vodnjanu uručena _Energetska povelja_ te održana ISGE radionica

Vodnjanu uručena Energetska povelja te održana ISGE radionica

Vodnjan, 25. travnja 2013.

Koordinatorica SGE projekta Anita Klanac danas je svečano uručila primjerak Energetske povelje gradonačelniku Vodnjana Klaudiu Vitasoviću. Nakon uručenja povelje, održana je ISGE radionica za krajnje korisnike na kojoj je prisustvovao EE tim grada i 4 krajnja korisnika koje će unositi mjesečne račune i tjedna očitanja za 14 objekata u vlasništvu grada Vodnjana.

više
Održana treća ISGE radionica za krajnje korisnike Šibensko-kninske županije

Održana treća ISGE radionica za krajnje korisnike Šibensko-kninske županije

Šibenik, 22. travnja 2013.

U šibenskoj Industrijsko-obrtničkoj školi je u informatičkoj učionici održana treća ISGE radionica namijenjena krajnjim korisnicima ISGE sustava Šibensko-kninske županije. Radionici je prisustvovalo 12 sudionika koji će pratiti mjesečnu i tjednu potrošnju energenata u 2 opće bolnice, u Domu za starije i nemoćne osobe „Cvjetni dom“ Šibenik, te u 2 županijske osnovne škole.

više
ISGE radionica za krajnje korisnike Bjelovarsko-bilogorske županije

ISGE radionica za krajnje korisnike Bjelovarsko-bilogorske županije

Bjelovar, 24. travnja 2013.

Danas je u poslovnom parku „LORA“ održana 2. ISGE radionica za odgovorne osobe za unos podataka Bjelovarsko bilogorske županije. Radionica je provedena interaktivno kroz rad na računalu, a prisutnima je objašnjeno kako u ISGE sustav unositi podatke s računa za električnu energiju, plin i vodu te im je ukazano na uobičajene greške prilikom unosa.

više
Radionica za korisnike ISGE sustava Grada Koprivnice

Radionica za korisnike ISGE sustava Grada Koprivnice

Koprivnica, 22. travnja 2013.

U prostorijama Visoke poslovne škole danas je održana edukativna radionica za odgovorne osobe ISGE sustava grada Koprivnice na temu ISGE kao alat za provjeru točnosti unosa mjesečnih računa i očitanja energenata i vode. Radionicu je vodio Miljenko Vuković, regionalni SGE asistent, a prisustvovalo je 13 korisnika ISGE sustava i voditelj gradskog EE ureda Nebojša Kalanj.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Ne zaboravite izolirati i kutije za rolete te rolete pametno koristiti: spuštanje roleta u noćnim satima zimi spriječit će gubitak topline i do 10%.