Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
Vodnjanu uručena _Energetska povelja_ te održana ISGE radionica

Vodnjanu uručena Energetska povelja te održana ISGE radionica

Vodnjan, 25. travnja 2013.

Koordinatorica SGE projekta Anita Klanac danas je svečano uručila primjerak Energetske povelje gradonačelniku Vodnjana Klaudiu Vitasoviću. Nakon uručenja povelje, održana je ISGE radionica za krajnje korisnike na kojoj je prisustvovao EE tim grada i 4 krajnja korisnika koje će unositi mjesečne račune i tjedna očitanja za 14 objekata u vlasništvu grada Vodnjana.

više
Održana treća ISGE radionica za krajnje korisnike Šibensko-kninske županije

Održana treća ISGE radionica za krajnje korisnike Šibensko-kninske županije

Šibenik, 22. travnja 2013.

U šibenskoj Industrijsko-obrtničkoj školi je u informatičkoj učionici održana treća ISGE radionica namijenjena krajnjim korisnicima ISGE sustava Šibensko-kninske županije. Radionici je prisustvovalo 12 sudionika koji će pratiti mjesečnu i tjednu potrošnju energenata u 2 opće bolnice, u Domu za starije i nemoćne osobe „Cvjetni dom“ Šibenik, te u 2 županijske osnovne škole.

više
ISGE radionica za krajnje korisnike Bjelovarsko-bilogorske županije

ISGE radionica za krajnje korisnike Bjelovarsko-bilogorske županije

Bjelovar, 24. travnja 2013.

Danas je u poslovnom parku „LORA“ održana 2. ISGE radionica za odgovorne osobe za unos podataka Bjelovarsko bilogorske županije. Radionica je provedena interaktivno kroz rad na računalu, a prisutnima je objašnjeno kako u ISGE sustav unositi podatke s računa za električnu energiju, plin i vodu te im je ukazano na uobičajene greške prilikom unosa.

više
Radionica za korisnike ISGE sustava Grada Koprivnice

Radionica za korisnike ISGE sustava Grada Koprivnice

Koprivnica, 22. travnja 2013.

U prostorijama Visoke poslovne škole danas je održana edukativna radionica za odgovorne osobe ISGE sustava grada Koprivnice na temu ISGE kao alat za provjeru točnosti unosa mjesečnih računa i očitanja energenata i vode. Radionicu je vodio Miljenko Vuković, regionalni SGE asistent, a prisustvovalo je 13 korisnika ISGE sustava i voditelj gradskog EE ureda Nebojša Kalanj.

više
Održana druga ISGE radionica za korisnike Ličko-senjske županije

Održana druga ISGE radionica za korisnike Ličko-senjske županije

Gospić, 16. travnja 2013.

U informatičkom kabinetu strukovne škole u Gospiću, danas je održana druga ISGE radionica namijenjena krajnjim korisnicima objekata  u vlasništvu Ličko-senjske županije. Na radionici su prisustvovala dva člana županijskog EE tima te 13 sudionika koji će pratiti mjesečnu i tjednu potrošnju energenata na 14 objekata. 

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Fotonaponski sustav koji prati kretanje sunca i prema tome rotira fotonaponske module (tzv. tracking sustav) može proizvesti i do 40% više električne energije u odnosu na fiksni fotonaponski sustav.