Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Četvrti tečaj za domare i drugo tehničko osoblje PU Varaždinske, MUP

U sklopu programa Dovesti svoju kuću u red održao se u Varaždinu 4. po redu  tečaj pod nazivom Gospodarenje energijom u zgradama (GEZ) za tehničko osoblje MUP-a. Ovaj tečaj je bio namijenjen tehničkom osoblju PU Varaždinske, ali na njemu je sudjelovalo i tehničko osoblje: PU Krapinsko–zagorske, PU Međimurske i PU Koprivničko-križevačke. Ukupno je na tečaju sudjelovalo 18 sudionika.  

Tečaj GEZ  je prvenstveno namijenjen osoblju zgrada koje je direktno uključeno u tehničko održavanje zgrada (domari i drugo tehničko osoblje). Svrha tečaja je osposobljavanje polaznika za kvalitetno provođenje mjera energetske efikasnosti i pruža dovoljno znanja iz područja primjene energetske efikasnosti u zgradarstvu. Osobe koje su odslušale tečaj osposobljene su za samostalno procijenjivanje stanja svojih zgrada sa stajališta energetske efikasnosti i korištenje stečenog znanja u predlaganju mjera i/ili poboljšanje svojih zgrada.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Povremeno očistite od prašine stražnju stranu hladnjaka gdje se oslobađa toplina (ali pažljivo da ne oštetite cijevi). Zaprljane cijevi otežavaju prijelaz topline što povećava potrošnju energije.