Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

EE projekt predstavljen na Energetskoj konferenciji u Labinu

EE projekt predstavljen na Energetskoj konferenciji u Labinu

U sklopu Energetske konferencije GreenBuilding PLUS koja se održava u Labinu, danas je Goran Čačić, voditelj projekta za energetske preglede i ISGE sustav predstavio EE projekt. "Grad Labin orijentiran je prema energetici pa tako s EE projektom ima odličnu suradnju, što pokazuju podaci provedbe SGE projekta", naglasio je gradonačelnik Labina Tulio Demetlika. 

Energetsku konferenciju GreenBuilding PLUS organizirali su gradska tvrtka Labin 2000 d.o.o. u suradnji sa Istarskom regionalnom energetskom agencijom u osnivanju i Energetskim institutom Hrvoje Požar. 

Cilj GreenBuilding programa je povećanje učinkovitosti korištenja energije, promocija i korištenje obnovljivih izvora energije, smanjenje korištenja fosilnih goriva, smanjenje utjecaja na okoliš smanjenjem emisija CO2 te povećanje sigurnosti opskrbe energijom, informiranje javnosti i obrazovanje stručnjaka, te poticanje svih sudionika u gradnji na međusobnu suradnju kako bi se povećao broj projekata koji ostvaruju prednosti energetski učinkovite gradnje i povećale investicije u energetski učinkovite i obnovljive tehnologije.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Kupujte veća pakiranja proizvoda koje redovito koristite. Za proizvodnju jedne boce od 1,5 l potroši se manje energije nego za 3 boce od 0,5 l. Također, proizvodi se i manje otpada.