Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Gradonačelniku Bjelovara uručena Energetska povelja

Gradonačelniku Bjelovara uručena _Energetska povelja_

U sklopu 1. Europskog tjedna malog i srednjeg poduzetništva, koji se u Bjelovaru održava od 6.-14. svibnja, predstavljen je SGE projekt, posebice uspjesi postignuti u Gradu Bjelovaru. Tom prigodom, Dunja Fadljević, voditeljica SGE projekta je gradonačelniku Grada Bjelovara Antunu Korušcu uručila Energetsku povelju.

Goran Čačić, voditelj projekta za energetske preglede i ISGE sustav, je za učenike 7. i 8. razreda OŠ koji su sudjelovali u projektu Od ideje do projekta održao radionicu o energiji i zaštiti okoliša, u sklopu koje je prikazan animirani edukativni film za djecu Misli na sutra.

Grad Bjelovar i Poslovni park Bjelovar u suradnji provode niz aktivnosti s ciljem informiranja poduzetnika o mogućnostima razvoja poslovne zajednice te razvijanja poduzetničkih znanja i vještina učenika osnovnih škola i informiranja učenika o važnosti štednje energije i zaštite okoliša. U prostorijama Parka djeluje i EE ured.

/assets/images/post/408/list/thumb/OIE radionica_Bjelovar.JPG

goran čačić je za učenike 7. i 8. razreda održao radionicu o energiji i zaštiti okoliša

PROGRAM DOGAĐANJA 

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Fotonaponski sustav koji prati kretanje sunca i prema tome rotira fotonaponske module (tzv. tracking sustav) može proizvesti i do 40% više električne energije u odnosu na fiksni fotonaponski sustav.