Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

O ISGE-u educirani svi krajnji korisnici iz Vukovarsko-srijemske županije

 O ISGE-u educirani svi krajnji korisnici iz Vukovarsko-srijemske županije

U razdoblju od 16. studenog do 9. prosinca godine završena je edukacija svih krajnjih korisnika Vukovarsko-srijemske županije za rad s Informacijskim sustavom za gospodarenje energijom (ISGE). Kroz ukupno osam radionica, za rad u ISGE-u educirano je 70 korisnika koji će potrošnju na tjednoj i mjesečnoj bazi pratiti na ukupno 199 zgrada javnog sektora.

Posljednjom radionicom održanoj u Gimnaziji Županja, Vukovarsko-srijemska županija postala je četvrta po redu slavonska županija koja aktivno provodi aktivnosti SGE projekta te koristi Informacijski sustav za gospodarenje energijom.

Sve radionice organizirane su uz pomoć županijskog EE tima čiji je voditelj Ivan Bosančić. Osim Gimnazije Županja, veliku pomoć u organizaciji radionica pružili su djelatnici Srednje ekonomske škole Ivana Domca u Vinkovcima i Tehničke škole Nikole Tesle u Vukovaru u čijim su se računalnim učionicama radionice i održale.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Energetski je puno efikasnije pranje punog bubnja rublja, nego dva pranja do pola napunjenog bubnja. U slučaju preopterećenog bubnja, rublje se neće kvalitetno oprati.