Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Odabrani suradnici koji će raditi na izradi Master plana energetske efikasnosti za Republiku Hrvatsku

Odabrani suradnici koji će raditi na izradi Master plana energetske efikasnosti za Republiku Hrvatsku

Nastavno na vijest o pokretanju projekta izrade Master plana energetske efikasnosti za Republiku Hrvatsku, projekt Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj završio je postupak selekcije suradnika za izbor tima eksperata koji će raditi na izradi Master Plana. Izabrano je ukupno devet stručnjaka, pet iz domaćih (Ekonerg, Raiffeisen, Fakultet elektrotehnike i računarstva) te četiri iz stranih tvrtki (CAPSD - Nizozemska, NEPAS – Norveška). Održan je inicijalni sastanak između predstavnika projekta Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj te izabranih domaćih i stranih eksperata.

Ukupno trajanje projekta predviđa se na šest mjeseci, a konačni rezultat je opsežan plan energetske efikasnosti za Hrvatsku koji će postaviti opće i specifične ciljeve za poboljšanja energetske efikasnosti te definirati metode i postupke koji se moraju poštivati kako bi se postigli dugoročni ciljevi energetske efikasnosti.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Instaliranjem elektronskih razdjelnika toplinske energije moguće je individualno mjeriti potrošnju toplinske energije po stanovima, čime se omogućuje potrošačima da plaćaju onoliko energije koliko i potroše.