Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Održana ISGE edukacija za Ministarstvo financija

Održana ISGE edukacija za Ministarstvo financija

U prostorijama ureda projekta Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj danas je održana edukacija za četiri osobe iz Ministarstva financija o načinu i mogućnostima korištenja Informacijskog sustava za gospodarenje energijom (ISGE). Edukaciji su prisustvovali Zlatko Jurina, Ana-Marija Martinčević Mužek, Branka Nakić i Mladen Džapo, a održao ju je Marko Markić, voditelj tima u sklopu programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red

S obzirom na pokazani interes, prepoznavanje potrebe za sustavnom gospodarenjem energijom, ali i prethodna znanja osoba koje su prisustvovale edukaciji, za očekivati je da će se u Ministarstvu financija ISGE vrlo brzo pokazati kao izuzetno koristan alat ne samo u praćenju potrošnje energije već i kao motiv za efikasnije korištenje zgrada koje Ministarstvo koristi.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Koristite manje papira i kad je god to moguće koristite reciklirani papir. Ispis pisačem, fotokopiranje i faksiranje troše energiju. Češće koristite elektroničku poštu - brže je, jeftinije i zdravije za okoliš.