Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Održana ISGE edukacija za Ministarstvo financija

Održana ISGE edukacija za Ministarstvo financija

U prostorijama ureda projekta Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj danas je održana edukacija za četiri osobe iz Ministarstva financija o načinu i mogućnostima korištenja Informacijskog sustava za gospodarenje energijom (ISGE). Edukaciji su prisustvovali Zlatko Jurina, Ana-Marija Martinčević Mužek, Branka Nakić i Mladen Džapo, a održao ju je Marko Markić, voditelj tima u sklopu programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red

S obzirom na pokazani interes, prepoznavanje potrebe za sustavnom gospodarenjem energijom, ali i prethodna znanja osoba koje su prisustvovale edukaciji, za očekivati je da će se u Ministarstvu financija ISGE vrlo brzo pokazati kao izuzetno koristan alat ne samo u praćenju potrošnje energije već i kao motiv za efikasnije korištenje zgrada koje Ministarstvo koristi.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Zamjenom kotla na lož ulje (starog 20 godina) kondenzacijskim plinskim kotlom na ukapljeni naftni plin (UNP) moguće je uštedjeti od 26-44%, ovisno o lokaciji. Investicija se za Zg isplati u roku od 4,4, a za Split u roku od 7,5 godina.