Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Održana prva ISGE radionica za Virovitičko-podravsku županiju

Održana prva ISGE radionica za Virovitičko-podravsku županiju

Danas je održana prva radionica za krajnje korisnike Informacijskog sustava za gospodarenje energijom (ISGE) Virovitičko-podravske županije u računalnoj učionici OŠ I.G.Kovačića u Gornjem Bazju. Ovo je druga u nizu radionica za krajnje korisnike Virovitičko-podravske županije. Na radionici je prisustvovalo 13 korisnika koji će biti zaduženi za gospodarenje energijom u 50-ak objekata ove županije.

Korisnici su upoznati sa aktivnostima SGE projekta i s obvezama koje ih očekuju kroz ZUKE. Za ovu županiju na rasporedu je još jedna radionica kojom će biti završen ciklus. Tjedna potrošnja i unos mjesečnih računa obavljat će se na svim objektima, a edukaciju za korištenje Informacijskog sustava za gospodarenje energijom održali su UNDP-ovi asistenti Boris Poslon, Anita Đuran i Dragan Kovačević. 

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Instaliranjem elektronskih razdjelnika toplinske energije moguće je individualno mjeriti potrošnju toplinske energije po stanovima, čime se omogućuje potrošačima da plaćaju onoliko energije koliko i potroše.