Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Otvoren EE info centar Kutina

Otvoren EE info centar Kutina

Službeno je otvoren Info centar energetske efikasnosti, tzv. EE info centar Grada Kutine i tvrtke SF klima, grijanje. EE info centar je smješten u prostorima poduzeća SF klima, grijanje, na adresi Tržna 8 (Gradska tržnica). U EE info centru su prikazani primjeri solarne pasivne gradnje, presjeci energetski efikasnih zidova i prozora, fotonaponske elektrane, solarnih kolektora i ostale EE opreme.

Materijalom, opremom, znanjem i iskustvom na realizaciji objekta sudjelovale su poduzeća: Žubčić Sunspot, Solvis, Lepton, Bosch, Viega, Vaillant, Schiedel, Osram, Knauf Insulation, Eko Međimurje, Rofix, Solaridea, Baranček, Alu Termik, Vogel&Noot i Telektra.

Građani i poduzeća u EE info centru mogu pronaći informativno-edukativne materijale, ali i dobiti odgovore na pitanja o mjerama efikasnog korištenja energije od energetskog savjetnika. EE Info centar će za upite biti dostupan svakim radnim danom od 8 do 16 sati. Informacije te najave dolazaka mogu se dobiti putem telefona 044 625 500 i na internet stranici poduzeća SF klima, grijanje www.sf-klime.hr

/assets/images/post/723/list/thumb/EE IC Kutina1.jpg

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE 

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Ugradite fotonaponske kolektore koji proizvode električnu energiju pomoću sunca. Fotonaponski kolektori idealan su izvor električne energije u područjima koji nemaju osigurano napajanje iz elektrodistribucijske mreže.