Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Otvorena EE info galerija u Osijeku

Otvorena EE info galerija u Osijeku

U zgradi Gradske uprave Grada Osijeka, na adresi Kuhačeva 9, danas je svečano otvorena EE info galerija namjenjena informiranju i educiranju građana Osijeka o energetskoj efikasnosti. EE info galerija jedna je od EE info točaka koje se uspostavljaju diljem Hrvatske kako bi se omogućile dostupne informacije o mogućnostima uštede energije i njenog efikasnijeg korištenja u sklopu provedbe SGE projekta.

Gradonačelnik grada Osijeka, Krešimir Bubalo, pozdravio je prisutne te rekao kako je info galerija način da se građani Osijeka upoznaju što sve Grad Osijek radi na području energetske efikasnosti. Zahvalio se suradnicima na realizaciji mjerenja, mogućnostima razvijanja projekata te financiranja iz sredstava europskih fondova.

Osim gradonačelnika, prisutne su pozdravili Ivan Vrdoljak, zamjenik gradonačelnika, Hrvoje Medarac, stručni savjetnik Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te Goran Pichler, Voditelj projekata EE u zgradarstvu – Slavonija. 

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Štedne žarulje opasan su otpad stoga je potrebno njima pažljivo rukovati i odlagati ih na za to predviđena odlagališta.