Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Peti tečaj za domare i drugo tehničko osoblje MUP-a u Rijeci

Peti tečaj za domare i drugo tehničko osoblje MUP-a u Rijeci

U sklopu programa Dovesti svoju kuću u red održao se u Rijeci 5. po redu  tečaj pod nazivom Gospodarenje energijom u zgradama (GEZ) za tehničko osoblje: PU Istarske, PU Primorsko-goranske i PU Ličko-senjske. Ukupno je na tečaju sudjelovao 21 sudionik. Sudionici tečaja bili su zadovoljni dobivenim informacijama za koje su izjavili da će im koristiti u svakodnevnom radu.

Tečaj GEZ  je prvenstveno namijenjen osoblju zgrada koje je direktno uključeno u tehničko održavanje zgrada (domari i drugo tehničko osoblje). Svrha tečaja je osposobljavanje polaznika za kvalitetno provođenje mjera energetske efikasnosti i pruža dovoljno znanja iz područja primjene energetske efikasnosti u zgradarstvu. Osobe koje su odslušale tečaj osposobljene su za samostalno procijenjivanje stanja svojih zgrada sa stajališta energetske efikasnosti i korištenje stečenog znanja u predlaganju mjera i/ili poboljšanje svojih zgrada.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Fotonaponski sustav koji prati kretanje sunca i prema tome rotira fotonaponske module (tzv. tracking sustav) može proizvesti i do 40% više električne energije u odnosu na fiksni fotonaponski sustav.