Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Uručena Energetska povelja Gradu Kninu

Uručena _Energetska povelja_ Gradu Kninu

Jelena Atlić McColgan, koordinatorica projekta EE u zgradarstvu, danas je uručila primjerak Energetske povelje gradonačelnici Knina Josipi Rimac. Gradonačelnica je iskazala zadovoljstvo početkom provedbe SGE aktivnosti u Kninu te podržala nastavak suradnje.

Potpisivanjem Energetske povelje gradonačelnika i župana Republike Hrvatske iskazana je  snažna politička volja za aktivnim i kontinuiranim provođenjem SGE projekta u objektima u vlasništvu lokalnih i područnih samouprava. 

Nakon svečanog uručenja Energetske povelje održana je edukacijska radionica Registar. Ravnateljima i tehničkom osoblju institucija Grada, predstavljen je SGE projekt, koraci pri provođenju i očekivani rezultati uspješne provedbe istog te obveze grada Knina prema Zakona o učinkovitom korištenju energije u neposrednoj potrošnji. Na radionicu je prisustvovalo dvadesetak predstavnika institucija grada, Gradske uprave te članovi EE tima.

/assets/images/post/809/list/thumb/EP_Knin2.JPG

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Prilikom kuhanja na plinskom štednjaku pripazite da plamen ne bude prejak i da ne kruži oko posude. To ne samo da je opasno, već i dodatno rasipa energiju.