Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Zeleni ured stigao u Carinsku upravu MFIN-a

_Zeleni ured_ stigao u Carinsku upravu MFIN-a

Edukacijsko-motivacijske radionice Zelenog ureda ponovo se održavaju u Ministarstvu financija, ali ovaj put u Carinskoj upravi. Koncept Zelenog ureda odlično je prihvaćen od strane djelatnika Carinske uprave.

Radionice su organizirane na tri lokacije u Zagrebu: u Radničkoj c. 47, u Humboldtovoj 4a, te Av. Dubrovnik 11. Do sada je u Carinskoj upravi održano 9 radionica na kojima je sudjelovalo 228 djelatnika, a dogovorene su još 2 radionice u Zagrebu. Energetski efikasno ponašanje prepoznato je kao dobar način za postizanje ušteda, a obzirom na već provedene neke od EE mjera u MFIN-u su realizirane uštede u iznosu od 217.000,00 kn na godišnjoj razini. Djelatnici Carinske uprave osim zanimanja za tematiku pokazali su želju da postanu još efikasniji. Kako bi ostvarili svoj cilj djelatnici Carinske uprave u MFIN-u očekuju i potporu odgovornih osoba.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Instalacijom digitalne inteligentne rasvjete sa štednim žaruljama u obiteljskoj kući od 150 m2 moguće je postići uštedu od oko 65 % u odnosu na tradicionalnu rasvjetu.